CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

ANUNȚ SIMPOZION JUDEȚEAN ,,PERSPECTIVE ȘI EXPERIENȚE ÎN EDUCAȚIA INCLUZIVĂ”

by / joi, 16 martie 2017 / Published in Comunicari, Evenimente, Proiecte

La ințiativa Inspectoratului Școlar Județean Constanța și a Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Constanța și cu Televiziunea Alpha Media Medgidia, se va organiza Simpozionul Județean ,,Perspective și experiențe în educația incluzivă”, în data de 12 mai 2017.
Simpozionul este una dintre activitățile proiectului ,,Parteneri în educația incluzivă”, proiect inclus în CAEJ nr. 3996A/31.11.2016.
Organizarea acestui eveniment are ca scop valorizarea și valorificarea experienței din mediul școlar incluziv în abordarea problematicii elevilor cu cerințe educaționale speciale, având ca grup țintă atât cadrele didactice interesate de această problematică, cât și pe cele din unitățile de învățământ constănțean care au preșcolari / elevi cu cerințe educaționale speciale integrați.
Simpozionul se va desfășura în data de 12 mai 2017, la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, Bulevardul Mamaia, nr. 197, data limită de depunere a lucrărilor fiind 14 aprilie 2017.
Regăsiți Regulamentul de organizare și desfășurare a Simpozionului Județean ,,Perspective și experiențe în educația incluzivă” în documentul atașat.

În numele echipei de organizare,
Director CJRAE Constanța,
Prof. psih. drd. Irina Ermolaev

 

 

Simpozion Perspective si experiente in educatia incluziva

Lasă un răspuns

You must be logged in to post a comment.

TOP
Utilizator