CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Mesaj pentru OAMENII de care suntem aproape!

by / joi, 03 decembrie 2020 / Published in Comunicari, Consiliere online, Noutăți, Suport socio-emoțional

Dragi elevi, părinți și cadre didactice,

Echipa CJRAE Constanța – cu susținerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța – vă este în continuare alături, într-o perioadă care presupune o permanentă adaptare la schimbare!

Depășim orice barieră comunicațională, invitându-vă să fim mai aproape, prin consilierea online!

În acest sens, vă stăm la dispoziție, la numărul de telefon 0774082829, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 16.00, respectiv la adresa de e-mail consiliere.cjraect@gmail.com, la care sunteți întâmpinați, în continuare, de profesorii consilieri școlari.

Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor dumneavoastră, am lansat și continuăm să lansăm invitații la activități de tip webinar, pe teme de interes. Săptămânal, organizăm activități de acest tip, cu acces pentru beneficiarii din județ, care se adaugă activităților susținute de fiecare profesor consilier școlar pentru elevii și părinții din unitățile de învățământ în care funcționează cabinetele de asistență psihopedagogică.

Pentru terapia tulburărilor de limbaj, profesorii logopezi au oferit și oferă în continuare consiliere, părinților ai căror copii beneficiază de servicii de specialitate, privind modalitatea de a continua demersurile susținute în mediul online și organizează activități de tip webinar, dedicate cadrelor didactice.

Totodată, punem la dispoziția elevilor și  părinților, activități de suport socio-emoțional și resurse educaționale utile, asigurate de profesorii consilieri școlari, cât și de profesorii logopezi.

Pentru a avea acces la informațiile și resursele existente pe site – care sunt într-o continuă dinamică, pentru a răspunde așteptărilor dumneavoastră –, cât și pentru a putea da curs invitațiilor care vă sunt adresate, vă propunem să accesați constant următoarele link-uri:

http://cjraect.ro/noutati/2020/11/18/2225/

http://cjraect.ro/noutati/category/consiliere-online/

http://cjraect.ro/noutati/category/suport-socio-emotional/

Profesorii consilieri și profesorii logopezi ai CJRAE Constanța au elaborat și adaptat resurse educaționale, pe care instituția le-a pus la dispoziția beneficiarilor serviciilor noastre, începând din anul școlar 2019 – 2020, pentru a putea fi accesate de către toți cei interesați, atât pe pagina web a instituției http://cjraect.ro/ – pentru consiliere (http://cjraect.ro/noutati/category/resurse-educationale-consiliere/) și pentru terapia tulburărilor de limbaj (http://cjraect.ro/noutati/category/resurse-educationale-terapia-tulburarilor-de-limbaj/) –, cât și pe pagina de socializare a CJRAE CONSTANȚA (https://www.facebook.com/CJRAE-Constan%C8%9Ba-781645848623303/?ref=page_internal)

Specialiștii din cadrul Serviciului de Evaluare și Orientare Școlară și Profesională (SEOSP) asigură, în continuare, consiliere beneficiarilor care solicită aceasta, la numărul de telefon dedicat SEOSP – 0770118671 – și la adresa de e-mail: seospconstanta@gmail.com, toate activitățile de evaluare desfășurându-se în continuare.

Dosarele sunt primite fie prin e-mail, la adresa menționată, fie prin poștă, la adresa instituției – Bulevardul Mamaia, nr. 197, Constanța. Pentru situația în care niciuna dintre cele două variante nu este accesibilă părinților, dosarele pot fi depuse și la sediu, respectând toate măsurile de siguranță.

Pentru a putea comunica pe teme care nu vizează consilierea online sau Serviciul de Evaluare și Orientare Școlară și Profesională (SEOSP), sunt disponibile, în continuare, atât adresa de e-mail a instituției (cjrae_ct@yahoo.com) și cât și numărul de telefon (0341451783).

Vă suntem alături, așa cum v-am obișnuit, având certitudinea că ÎMPREUNĂ VOM REUȘI să facem față fiecărei provocări, DEVENIND MAI PUTERNICI!

În numele ECHIPEI CJRAE CONSTANȚA,

Prof. consilier școlar drd. Irina Ermolaev

AFIS 3c (1)

 

 

TOP
Utilizator