CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Mesaj pentru absolvenții claselor a VIII-a și părinții lor

by / duminică, 14 iunie 2020 / Published in Comunicari, General, Noutăți

Dragi elevi,

Stimați părinți,

Echipa CJRAE Constanța urează tuturor absolvenților claselor a VIII-a, cărora specialiștii noștri le vor fi alături și în aceste momente esențiale pentru propria devenire – în calitate de profesori asistenți sau profesori de sprijin pentru elevii cu cerințe educaționale speciale – SUCCES la Evaluarea Națională!

Redăm trei dintre mesajele de susținere transmise de colegele noastre:

„Mâine este o zi specială pentru elevii claselor a VIII-a și părinții lor. Pentru copii, este primul examen din viață… pentru părinți, este unul din examenele vieții. Dragi copii, fiți încrezători în forțele voastre, fiți puternici, fiți stăpânii emoțiilor voastre și veți REUȘI!

Dragi părinți, fiți calmi, răbdători, înțelepți, puternici și iubitori! Îmbrățișați-vă copiii și spuneți-le că-i iubiți necondiționat ! SUCCES! TOTUL VA FI BINE!”

Prof. consilier școlar Liliana Țepeluș

„Mult, mult SUCCES elevilor noștri și tuturor absolvenților, mâine, la Evaluarea Națională!
Totul va fi bine!🌈
Nu uitați! Sunteți cei mai buni! Aveți încredere în voi! Este momentul să valorificați cunoștințele acumulate în gimnaziu.
La toamnă, vă așteptăm să călătorim împreună, pe drumul cunoașterii, într-o nouă etapă a vieții voastre!”

Prof. consilier școlar Carmen Silvia Andrei

„Dragi copii din clasele a VIII-a, vă doresc mult succes la primul vostru examen al vieții! Nu uitați că sunteți pregătiți, lăsați emoțiile și concentrați-vă pe ceea ce ați învățat! Veți reuși!!

Dragi părinți, știu că sunteți alături de copiii dumneavoastră, că îi iubiți, îi încurajați și îi susțineți. Au nevoie de asta. Tuturor, succes deplin!!”

Prof. consilier școlar Mihaela Neagu

Suntem și rămânem împreună, pentru că ÎMPREUNĂ VOM REUȘI!

ECHIPA CJRAE CONSTANȚA

TOP
Utilizator