CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Mesaj pentru TOȚI partenerii noștri educaționali

by / luni, 23 martie 2020 / Published in Comunicari
Comunicare

Echipa de specialiști din cadrul CJRAE CONSTANȚA a rămas alături de beneficiarii serviciilor noastre, în această perioadă de eforturi comune, dedicate transpunerii devizei noastre – ÎMPREUNĂ VOM REUȘI –, extinsă acum la nivel național, în realitate!

Suntem ÎMPREUNĂ, împărtășind emoții, gânduri, experiențe, fiind aproape unii de ceilalți, chiar dacă ne aflăm în locuri diferite, păstrând punțile de comunicare, construite în timp!

Acordăm TIMP pentru tot ceea ce este cu adevărat important și mai ales pentru OAMENI!

Știm că pentru fiecare PROVOCARE, există cel puțin două SOLUȚII, iar noi suntem aici, pentru a le descoperi împreună!

Vă încurajăm să puneți accent pe ECHILIBRU în tot ceea ce întreprindeți, acordând CREDIBILITATE numai SURSELOR OFICIALE DE INFORMARE!

Știm că este nevoie de REPERE, care să ghideze oamenii, pentru a reuși să se orienteze spre ceea ce este NOU!

Oamenii au RESURSE pentru a putea face tot ceea ce visează, dar și nevoia de încredere că le pot descoperi în ei înșiși și în ceilalți!

Pentru a avea o imagine de ansamblu asupra modului în care se implică specialiștii CJRAE Constanța, pentru asigurarea continuității serviciilor de consiliere și de terapie a tulburărilor de limbaj, pentru beneficiarii din unitățile de învățământ, precizăm următoarele:

– Personalul didactic din unitățile de învățământ, angajat al CJRAE Constanța, răspunde solicitărilor transmise de către directorul CJRAE Constanța și coordonatorii de departamente (CJAP și CLI), respectiv de către conducerea unității / unităților de învățământ, solicitări care sunt rezolvate online sau telefonic.

– Solicitărilor privind consilierea, primite de la beneficiarii din unități, specialiștii le dau curs prin e-mail/telefon/ WhatsApp sau orice formă de comunicare online, transmisă de fiecare profesor consilier școlar, conducerii unității / unităților de învățământ în care există cabinete de asistență psihopedagogică.

– Pentru terapia tulburărilor de limbaj, profesorii logopezi au oferit și oferă în continuare precizări, părinților ai căror copii beneficiază de servicii de specialitate, privind modalitatea de a continua demersurile inițiate în cabinet.

– Pentru orele de predare, profesorii consilieri au respectat deciziile luate la nivelul unităților de învățământ, menținând legătura cu elevii, prin platformele online, respectiv prin toate celelalte modalități stabilite în unitățile de învățământ.

În ceea ce privește implicarea specialiștilor CJAP, CLI și SEOSP, din sediul CJRAE Constanța, precizăm:
– Profesorii consilieri școlari și profesorul logoped din sediul CJRAE Constanța s-au implicat, în perioada 12 – 20 martie 2020, în activitățile de consiliere a părinților, conform procedurii ISJ Constanța, pentru cazuri excepționale privind înscrierea în învățământul primar.
Aceștia răspund solicitărilor adresate telefonic/ prin e-mail către CJRAE Constanța (formular de contact disponibil la adresa http://cjraect.ro/contact/), asigurând servicii de specialitate în mediul online, pe baza unei programări, pentru toate cele trei tipuri de beneficiari (elevi, părinți, cadre didactice) care nu au specialiști CJRAE în unități.

– Specialiștii din cadrul SEOSP asigură consiliere beneficiarilor care solicită aceasta, la numărul de telefon dedicat SEOSP – 0770118671 și la adresa de e-mail: seospconstanta@gmail.com, toate activitățile de evaluare fiind reprogramate. Certificatele deja emise de echipa COSP vor putea fi preluate când se vor relua activitățile directe, cu beneficiarii, respectiv programul cu publicul.

– Resursele educaționale concepute/adaptate de profesorii consilieri și de profesorii logopezi ai CJRAE Constanța, vor fi puse la dispoziția beneficiarilor, pentru a putea fi accesate de către toți cei interesați.

Cu certitudinea că împreună vom reuși,
Director CJRAE Constanța,
Prof. psih. drd. Irina Ermolaev

TOP
Utilizator